FacebookInstagram

Eskişehir Tül Perde

Yılların verdiği tecrübe ile hizmetlerine devam eden Eskişehir tül perde, Şadi Doğruyol markasıyla kendine has özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla, günümüze kadar ev tekstiline kendi alanında (yatak örtüleri, pikeleri nevresim takımları, masa örtüleri) yeni kreasyonlar kazandırmıştır.

Yenilikçiliği ve müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan Eskişehir tül perde, Şadi Doğruyol Home Collection olarak markası ve tekstili ile Eskişehir’in önde kuruluşları arasına girmeyiamaçlamaktadır.

Avrupa standartlarında kalitesi ipliği, dokuması, deseni ve çeşit zenginliğiyle yatak örtüsünden pikeye, pikeden masa örtüsüne kadar uzanan ürün yelpazesiyle Eskişehir tül perde, Şadi Doğruyol Home Collection seçim yapmakta zorlanacağınız ürünleri birçok ünlü firmaya da göndererek kalitesini ispatlamıştır.

Şadi Doğruyol Hom Collection olarak, müşterilerimize daha iyi ve daha hızlı hizmet sağlamak için her gün binlerce desen ve yüzlerce farklı zemin kombinasyonundan oluşan bir üretim kapasitesine sahibiz. Hedefimiz ise Türkiye’nin en önde gelen home collection firması olmak. Bu hedefe ulaşmak için insana ve en son teknolojiye yatırım yapmakta ve sürekli olarak anlayışımızı yenilenmekteyiz. Devraldığımız bu işi, Eskişehir tül perde ve Şadi Doğruyol Home Collection olarak her zaman en üst seviyede tutacağımıza inanıyoruz.

Eskişehir tül perde üretiminde kalitenin adresi olan Şadi Doğruyol Home Collection, kurumsal yapısı sayesinde müşterilerinin memnuniyetini kazanmak için birçok farklı alanda hizmet vermektedir. Kruvaze modelleri, Zebra perdeler, Pileli tüller, Katlamalı tüller, Stor perdeler, Rustik, Briz çubuk tülleri ve çift mekanizmalılar çeşitli perdeleri ile her zevke hitap eden Şadi Doğruyol Home Collection ürün yelpazesine kaliteli ve yeni modeller eklemeye devam edecektir. Eskişehir tül perde adresi ile Şadi Doğruyol’un anlayışı bir araya geldiğinde ortaya çıkan kalite ve modeller evlerinizi en iyi şekilde süsleyecek ve tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olacaktır.

Eskişehir Web Tasarım